Arda Turan skadad – kan missa toppmötet med Sevilla

Arda Turan skadad - kan missa toppmötet med Sevilla

Barcelonas Arda Turan skadad igen

Enligt den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo genomförde Arda Turan inte hela torsdagsträningen och nu ser söndagens match mot Sevilla ut att vara i fara.

På söndag spelar FC Barcelona en av de viktigaste matcherna i La Liga denna säsong. Klockan 20:45 spelar man mot Sevilla Ramón Sánchez Pizjuán i Andalusien men under torsdagen kommer uppgifter om att man får klara sig utan sin turkiska stjärna Arda Turan, detta efter att spelaren åkt på en smäll i Supercopa de Catalunya som spelades i förra veckan. Det är fortfarande oklart om turken kommer att vara redo eller inte till matchen men enligt de senaste uppgifterna till tidningen ser det inte speciellt ljust ut för mittfältaren.

Förutom Turan har man en skadelista med spelare som Iniesta, Mathieu, Piqué, Jordi Alba och Aleix Vidal där det är oklart om någon av de kommer vara tillgängliga i helgens match..

Vill värva Phillippe Coutinho

Philippe Coutinhos kontrakt med Liverpool sträcker sig till 2020, men enligt Daily Star kan mittfältaren tänka sig en flytt innan dess. Den engelska källan skriver bland annat att 24-åringen ska vara lockad av en flytt till Barcelona, som så sent som förra året försökt värva brassen. Barcelona ska dock inte vara ensamma om sitt intresse för stjärnan, även ligakonkurrenten Real Madrid uppges ha ögonen på spelaren. Dessutom ska Paris Saint-Germain enligt källan vara redo att göra ”något galet” för att knyta åt sig mittfältaren.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply