Geoffrey Kondogbia på försäljningslistan hos Inter

bet365
Geoffrey Kondogbia på försäljningslistan hos Inter
bet365

Inter vill sälja Geoffrey Kondogbia

Efter att ha anslutit till Inter sommaren 2015 för hela 40 miljoner euro vill Serie A-klubben nu sälja Geoffrey Kondogbia redan under vinterfönstret.

Det är ingen vidare bra stämning i Inter för tillfället. För endast några dagar sen fick lagets tränare Frank De Boer sparken och idag kommer uppgifter om att man vill sälja sin mittfältsstjärna Geoffrey Kondogbia. Mittfältaren som anslöt från AS Monaco sommaren 2015 har endast fem matcher i bagaget denna säsong och nu späs ryktena på om att fransmannen har gjort sitt på Guiseppe Meazza.

Det är inte bara rykten som kommit fram angående spelarens framtid, huvudpersonen säger själv till L’Equipe21 att han kommer att lämna om situationen i Inter inte ändrar sig.

– Jag befinner mig i den svåraste perioden av min karriär just nu. Jag bör leta efter alternativ, jag vill spela och om det inte blir så här måste jag tänka på att lämna klubben, säger mittfältaren som hunnit bli 23 år.

För drygt en månad sen sades Liverpool vilja värva Kondogbia men det är fortfarande oklart hur mycket Inter kräver för att släppa spelaren och vad Liverpool är villiga att betala för att få mittfältaren till Anfield i vinter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply