bet365

Liverpools prislapp på Coutinho: 700 miljoner kronor

Liverpool höjer storstjärnans prislapp

Intresset för Liverpools Philippe Coutinho har höjts, och med den hans prislapp. Enligt Sky Sports tänker Liverpool inte sälja sin stjärna för under 68 miljoner pund.

För den klubb som vill värva Philippe Coutinho kommer det inte att bli en billig historia. Brassen, som har utvecklats till en av Premier Leagues allra främsta stjärnor, har fortsatt att prestera bra den här säsongen vilket har gjort att flera storklubbar hört av sig.

Men om de vill värva mittfältaren kommer de vara tvungna att öppna den stora plånboken. Enligt brittiska Sky Sport, som återger en artikel från franska le10sport.com, kommer Liverpool inte ens att gå in i en diskussion om sin brasse-stjärna om den andra klubben inte är beredd på att betala minst 68 miljoner pund, närmare 700 miljoner kronor.

PSG och Barcelona hört av sig

Tidigare har Paris Saint-German uppgetts vara beredda på att lägga ett högt bud samt erbjudit Lucas Moura till Liverpool, något som Merseyside-klubben dock avböjde. Även Barcelona och Real Madrid har varit inne och dragit i den 24-årige brassen, men än så länge har klubbarnas bud varit alldeles för låga, enligt Liverpool.

Däremot ska PSG just nu leda jakten på Coutinho, enligt le10sport, och ska enligt samma källa vara beredda på att möta Liverpools krav på 68 miljoner pund. Om övergången skulle bli verklighet skulle den i så fall ske till sommaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply