bet365

Fernando Torres nästa destination: Mexiko?

ASUS RT-AC87U Art.nr: 211463

Fernando Torres kan lämna för Mexiko

Enligt mexikansk media håller Atlético Madrid på att skaffa en sammarbetsklubb i Mexiko och nästa säsong är det tänkt att Fernando Torres ska spela där.

Atlético Madrid fortsätter i jakten på att nå sina mål denna säsong. För tillfället ligger man på tredje plats i La Liga-tabellen samtidigt som man leder sin grupp i Champions League med fyra vinster på fyra spelade matcher. Under de senaste åren som man skördat framgångar har klubben växt på flera olika plan och de senaste idéerna som finns hos den rödvita klubbledningen är att sammarbeta med eller köpa upp en del av en klubb i den mexikanska högsta ligan, rättare sagt Jaguares.

Skulle den spanska huvudstadsklubben få till ett samarbete med Jaguares tyder mycket på att Fernando Torres kan bli den första storspelaren som skriver på ett kontrakt. Torres kontrakt med den rödvita klubben går ut efter den pågående säsongen och det är fortfarande oklart om anfallaren från Fuenlabrada kommer att spela i klubben när man nästa säsong inviger sin nya arena, som ännu inte har fått något officiellt namn.

Redan i mitten av mars månad tidigare i år pratades det om att Fernando Torres kunde lämna för spel i Mexiko, dock i Monterrey men då blev det istället en ettårig förlängning med Atlético Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply