bet365

Fernando Torres till Monterrey?

bet365
Fernando Torres till Monterrey?

Kan lämna Atlético Madrid för spela i Mexico

Enligt Football Espana kan Fernando Torres vara på väg till det mexikanska laget Monterrey.

Fernando Torres framtid i Atético Madrid är fortsatt osäker. Hans låneavtal med klubben går ut i sommar, och det gör även hans kontrakt med Milan. På grund av det har det spekulerats om att Torres kan behöva leta efter en ny klubb. Det har ryktats om att Atlético Madrid inte förlänger med Torres, men samtidigt har spelaren sagt att Han vill stanna i Atlético Madrid. Efter den oklara situationen som har uppstått försöker nu en överraskande klubb värva spanjoren.

Klubben som vill värva Torres är Monterrey, från Mexico, uppger Football Espana. Det sägs att spanjoren, som tidigare har tillhört Liverpool och Chelsea, kommer tjäna cirka åtta miljoner euro om han väljer att skriva på för den mexikanska klubben.

Monterrey är dock inte den enda klubben som är intresserad av att värva Torres, om spelaren tvingas lämna Vicente Calderon efter sommaren. Tidigare har det även sagts att MLS-klubbar slåss om Fernando Torres.

Torres återvände till Atlético Madrid under januarifönstret 2015. Spanjoren är fostrad i klubben och hans första sejour i klubbens A-lag varade mellan 2001 och 2007. Under sin första period i klubben var han med och spelade klubben tillbaka till La-Liga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply