Officiellt: Fernando Torres förlänger med Atletico Madrid

Officiellt: Fernando Torres förlänger med Atletico Madrid
bet365

Det blir ytterligare ett år i huvudstaden

Fernando Torres förlänger sitt kontrakt med barndomsklubben Atletico Madrid vilket innebär att anfallaren kommer att stanna på Vicente Calderon ytterligare ett år.

Den spanske anfallaren Fernando Torres har förlängt sitt kontrakt med Atletico Madrid med ytterligare ett år skriver klubben på sin officiella hemsida. Torres kom till klubben som elvaåring och växte upp i Atleticos akademi. Sin debut för Atleticos a-lag gjorde han som sjuttonåring säsongen 2000-01 mot Leganes Vicente Calderon 27 maj 2001. Därefter fortsatte det bara. Den unge anfallaren etablerade sig snart i laget som en startspelare och Atletico gick upp i den spanska högsta divisionen och Torres blev även uppkallad till landslaget. Efter sex säsonger i a-laget var det dags att säga adjö, då ett nytt äventyr väntade i form av engelsk fotboll och Liverpool där han gjorde succé. Efter Liverpool var det Chelsea, Milan och tillsist nu en runda hem igen. Med det spanska landslaget fick han spela och vinna såväl EM som VM och han har vunnit Champions League och Europa League.

Lånekontraktet som anfallaren hade går ut nu i sommar men Atletico har bestämt sig för att förlänga med Torres, som i den föregående säsongen gjorde 18 mål för Los Colchoneros och därmed har han passerat 100 gjorda mål för Atletico Madrid.

– Jag är nöjd med att fortsätta här hemma, det enda stället jag någonsin ville vara på och det har äntligen slagit in, sade Torres själv om kontraktet.

– Glad att vara här, jag hade aldrig några tvivel om vart jag ville vara under denna processen då vi inte visste vad som skulle komma att hända och, i slutet, vad som betyder något är att jag har uppnått vad jag väntade på, avslutade anfallaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply