Arda Turan kan lämna Barcelona för Liverpool – redan i januari

Turken kan gå till engelska storklubben

Slutet i FC Barcelona närmar sig för mittfältaren Arda Turan och nu rapporterar spansk media att den turkiske landslagsmannen kan skriva på för Liverpool redan i januari.

Arda Turan gjorde stor succé under de fyra säsongerna som han spelade på Vicente Calderon för Atlético Madrid. Han var bara några minuter från att vinna Champions League-titeln med Atlético under den sista säsongen, men krönte i alla fall sejouren i den spanska huvudstaden genom att vinna ligan – genom att spela bort självaste BarcelonaCamp Nou i den sista omgången.

Samma sommar lämnade den kvicke mittfältaren huvudstadsklubben för att gå till just Barcelona. Men övergången, som gav rejält klirr i Atléticos klubbkassa, blev inte lika lyckad för den katalanska storklubben.

Jurgen Klopp intresserad

Nu rapporterar den Madrid-baserade tidningen Marca, med uppgifter från Don Balon, att Jurgen Klopp ska vara intresserad av att värva Arda Turan till Liverpool redan under det kommande transferfönstret i januari. Även i England skriver The Daily Express om uppgifterna.

Don Balon menar att Barcelonas Arda Turan ska vara Jurgen Klopps förstanamn på önskelistan i januari, skriver tidningen under morgonen.

Övergången kan också komma att bli en framtida ersättning av Liverpools Philippe Coutinho, då han ryktas gå i motsatt riktning. Dessutom har Merseyside-klubben haft skadeproblem, vilket ses som den främsta anledning till att Klopp vill att Turan skriver på redan i januari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365