Chelsea erbjuder nytt kontrakt till Diego Costa

Chelsea erbjuder nytt kontrakt till Diego Costa

Diego Costa kan förlänga med Chelsea

Enligt brittiska medier kommer Chelsea erbjuda Diego Costa ett nytt kontrakt, detta efter att anfallaren varit nära att lämna Londonklubben så sent som i somras.

Diego Costas framtid var under våren ett stort frågetecken. Anfallaren visade god form i Chelsea men sades inte trivas utanför planen och en flytt tillbaka till Atlético Madrid skulle visa sig vara mycket nära. Tillslut fick Costa stanna på Stamford Bridge där han under Conte har hittat tillbaka till den fina form han hade när han anslöt till den engelska huvudstadsklubben. För att övertyga 28-åringen att stanna kvar i klubben under en längre tid ska Chelsea nu vara beredda att erbjuda Costa ett nytt kontrakt samtidigt som man höjer spelarens lön. Anfallaren som är född i Brasilien och anslöt till Chelsea inför säsongen 2014/2015 har för närvarandre ett kontrakt med klubben till och med sommaren 2019 och för tillfället ligger hans lön på dryga 11 miljoner euro.

Åt middag med Diego Pablo Simeone

Ett restaurangbesök i centrala Madrid har fått de spanska fotbollsjournalisterna att undra: är Diego Costa på väg tillbaka till Atlético Madrid? Ryktet tog fart efter att Chelsea-anfallaren publicerat en bild på Instagram med honom tillsammans med Atléticos tränare Diego Simeone på en restaurang i den spanska huvudstaden.

Det som talar emot är dock Diegos Costas smakstart på Premier League-säsongen. Efter elva omgångar ligger Chelsea bara en poäng bakom ettan Liverpool, och den spanske landslagsmannen – som är född i Brasilien – leder skytteligan med nio mål.

 

Ett foto publicerat av Diego Costa (@diego.costa)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365