Lista: 5 storklubbar som kan värva Dimitri Payet

Lista: 5 storklubbar som kan värva Dimitri Payet

Fem storklubbar som kan värva Dimitri Payet

Dimtri Payets framtid i West Ham är fortsatt osäker. Tidigare har det ryktats om att spelaren överväger att lämna Londonklubben i januari, men samtidigt har andra källor hävdat att Premier League-klubben inte är villig att släppa den franska mittfältaren. Trots att det ser ut som att West Ham inte vill sälja Payet verkar det som att spekulationerna om 29-åringen aldrig vill ta slut. Spelaren gjorde succé i den engelska ligan under förra säsongen och fortsatte på samma imponerande sätt under sommarens EM i Frankrike. Sedan dess har han haft ögonen på sig från de flesta av Europas klubbar. Det här är fem storklubbar som kan värva Dimitri Payet, om West Ham släpper spelaren.

Klubbarna som kan köpa Dimitri Payet

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om tio fotbollsstjärnor som du inte visste var släktAllsvenskans bästa elva 2016 och Barcelonas tio bästa spelare genom tiderna. Innan ni tar en titt på de listorna rekommenderar vi först att ni läser om fem storklubbar i Europa som kan köpa Dimitri Payet.

1. Marseille

Marseille

Mellan år 2013 och 2015 spelade Dimitri Payet för Marseille. Under säsongen 2014-2015 blev fransmannen utsedd till klubbens bästa spelare. Nu kan mittfältaren återvända till sin före detta klubbadress. Under den senaste tiden har Marseille nämnts som en av de klubbar där Payet kan hamna, om spelaren lämnar West Ham.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply