bet365

Barcelona närmar sig köp av Liverpools Coutinho

bet365

Storklubben vill lägga vantarna på brassen

Philippe Coutinho har varit het under höstsäsongen. Så het att Barcelona nu vill värva honom redan till sommaren.

Liverpools brasilianske mittfältare är en av flera faktorer till att klubben just nu parkerar bussen som serieledare inför landslagsuppehållet. Coutinho, som blomstrat ut till en fullfjädrad stjärna i Premier League, har tidigare ryktats ihop med storklubbar som PSG, Real Madrid och Barcelona, och nu verkar alltså de sistnämnda närma sig en övergång.

Kan lämna till sommaren

För enligt den Barcelona-baserade tidningen Sport har Barcelona nu gjort anspråk på den 24-årige mittfältaren och en övergång kan bli klar i sommar. Sport pryder under morgonen sin förstasida med en bild på Coutinho och texten ”Målet inställt: Coutinho”.

Liverpool vill troligtvis behålla sin guldklimp så länge som möjligt, men spel i Barcelona brukar vara svåremotståndligt för de flesta fotbollsspelarna. För Barcas del gäller det även att börja leta efter en ersättare till Andres Iniesta som snart kan lägga skorna på hyllan, och dessutom är skadad för tillfället.

”Han håller på den nivån”

Tidigare har Liverpool-legenden Phil Thompson sagt att Philippe Coutinho utan tvekan skulle hålla för spel i lag som Real Madrid och Barcelona, och snart kan det bli upp till bevis för brassen. Enligt spanska Sport skulle också Neymar kunna hjälpa till att locka över landsmannen till Camp Nou.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply