Barcelona vill värva Philippe Coutinho

Barcelona vill värva Philippe Coutinho

Barcelonas intresse för stjärnan oroar Liverpool

Flera klubbar är intresserade av Liverpools mittfältsstjärna Philippe Coutinho. Nu uppger Daily Star att brassen gärna vill pröva sin vingar i Barcelona – som länge visat intresse för spelaren. 

Liverpool har fått en strålande start på säsongen, och ligger just nu på en tredjeplats i Premier League, med samma poäng som tvåan Arsenal och ettan Manchester City i tabelltoppen. En av de stora anledningarna till klubbens succéfyllda start har varit Philippe Coutinho, som stått för fyra mål och fyra assist från sin mittfältsposition. I dag kommer uppgifter om att Liverpool kan förlora den brasilianske landslagsmittfältaren.

Flera klubbar intresserade

Philippe Coutinhos kontrakt med Liverpool sträcker sig till 2020, men enligt Daily Star kan mittfältaren tänka sig en flytt innan dess. Den engelska källan skriver bland annat att 24-åringen ska vara lockad av en flytt till Barcelona, som så sent som förra året försökt värva brassen. Barcelona ska dock inte vara ensamma om sitt intresse för stjärnan, även ligakonkurrenten Real Madrid uppges ha ögonen på spelaren. Dessutom ska Paris Saint-Germain enligt källan vara redo att göra ”något galet” för att knyta åt sig mittfältaren.

”Skulle passa i Real och Barca”

Den före detta Liverpool-spelaren Phil Thompson säger till Sky Sports att han tror att Philippe Coutinho skulle passa bra i både Real Madrid och Barcelona.

– Jag skulle kunna se honom i både Real Madrids och Barcelonas lag, säger han till den engelska tidningen.

Enligt Daily Star ska det stora intresset ha gjort att Liverpool redan nu har erbjudit Coutinho ett nytt avtal.

 

 

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply