bet365

Alen Halilovic vill stanna i Barcelona

Alen Halilovic vill stanna i Barcelona

Den unge mittfältaren är eftertraktad

Barcelonas unge mittfältare Alen Halilovic har fått många erbjudanden från toppklubbar ute i Europa men får han själv välja vill han stanna kvar i Barcelona och jobba sig till en framtida plats i startelvan.

Alen Halilovic är en 19årig mittfältare som för tillfället tillhör FC Barcelona, för nuvarande på plats ett i La Liga. Den unge kroaten kom till Barcelona från Dinamo Zagreb i mitten av 2014 men har inte lyckats med att göra ett tillräckligt stort intryck i storklubben och blev istället utskickad på lån till Sporting Gijon för säsongen 2015/2016, vilket gjorde att hans framtid ser väldigt osäker ut.

Flertalet stora klubbar och ligor ute i Europa, inklusive Premier League, är mycket intresserade av den unge mittfältaren och många erbjudanden har kommit in för spelaren. Men Halilovic själv skulle föredra att få stanna med Barcelona och ge det en chans att komma in i a-laget säger spelarens agent enligt den spanska tidningen Marca.

– Om Barcelona väljer att låna ut honom igen, så skulle vi föredra om Halilovic stannade i Spanien. För honom är La Liga bättre än Premier League, sade Zoran Stojadinovic, Halilovics agent.

Ute på lån hos Sporting Gijon har Halilovic spelat 32 matcher för klubben, gjort tre mål och bidragit med fem assists och agenten hintar om att kontraktsdiskussioner med Barcelona kan komma att behöva vänta tills slutet av säsongen.

– På grund av hans situation, utveckling och vad han bidragit med så tycker [Barcelonas sportdirektör Roberto Fernandez] att lånet har varit positivt, sade Stojadinovic.

– Det är inte en bra tid att diskutera kontrakt med Barcelona just nu, de tänker på La Liga. Vi kommer att avsluta säsongen och därefter pratar vi med klubben, avslutar agenten.

Det har tidigare ryktats om att den unge mittfältaren kan komma att gå till Sevilla, som sägs vara väldigt intresserade.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply