Diego Costa tillbaka på Vicente Calderon

Diego Costa tillbaka på Vicente Calderon
bet365

Anfallaren kan återvända till den spanska huvudstaden

Under gårdagen var Chelseas anfallare Diego Costa på Estadio Vicente Calderon, Atletico Madrids hemmaarena och Costas gamla klubb, i vad som sades officiellt vara ett personligt problem med en bank som ligger i arenan.

Det har länge ryktades om att Diego Costa kan komma att återvända till sin gamla klubb Atletico Madrid. Både den spanska huvudstadsklubben såväl som spelaren själv skall vara intresserade av en transfer till sommaren. Transfermarketwebb rapporterar nu att Diego Costa var på Estadio Vicente Calderon, under gårdagen vilket bidrar till ryktesgången om en återkomst.

Det sades att vistelsen handlade om ett personligt ärende kopplat till en bank som ligger inne i arenan. Trots det så var det också en chans för strikern att hälsa på vänner som han har fortsatt att hålla kontakt med i klubben och visiten kom väldigt lägligt, två dagar innan Atletico Madrid tar emot det tyska mästarlaget Bayern München i ett hett semifinalmöte i Champions League.

Costa spelar fortfarande i Chelsea, dit han kom från Atletico Madrid 2014. Londonklubben ligger för tillfället på en nionde plats i Premier League med 3 matcher kvar att spela och de kommer inte att spela något Champions League nästa säsong, vilket kan bidra än mer till Costas vilja att lämna klubben och komma tillbaka till den spanska huvudstaden. Under sin tid i Atletico spelade den brasilianskfödde anfallaren, som representerar Spanien i internationella sammanhang, 135 matcher för Rojiblancos och gjorde 64 mål.

Mer om Champions League på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply