Alen Halilovic till Sevilla i sommar?

Alen Halilovic till Sevilla i sommar?

Sevilla vill ha Alen Halilovic från Barcelona

Enligt spansk media ska Sevilla vara intresserade av att se Barcelonas mittfältare Alen Halilovic i laget nästa säsong.

Alen Halilovic kom till FC Barcelona sommaren 2014 efter att ha imponerat i kroatiska Dinamo Zagreb. Övergångssumman skrevs till 2,2 miljoner euro och mittfältaren gjorde en säsong i klubbens B-lag innan han sommaren 2015 blev utlånad till La Ligas nykomling Sporting Gijón. I den asturiska klubben har Halilovic varit en av lagets bästa spelare och nu kommer rapporter om att Sevilla vill låna Alen Halilovic i truppen nästa säsong. Det är tidningen ABC som skriver att den andalusiska klubben ska ha frågat om spelarens godkännande samtidigt som spelaren själv ska ha sagt att han gärna spelar på Ramón Sánchez Pizjuán nästa säsong.

Halilovic har endast spelat en match i A-laget sen han kom till Camp Nou-klubben och kroaten kommer med största sannolikhet att lånas ut ännu en säsong för att vänja sig vid den spanska ligan.

Tyske talangen flörtar med Barcelona

Trots att den tyske forwarden Leroy Sané får så många erbjudanden om klubbyten och en generell attraktion i att flytta till en större klubb, så har Sané avslöjat att han inte känner sig stressad av att flytta från Schalke den här sommaren. Dock bekräftar han att det ligger i hans intresse att flytta utomlands för att spela. Han avslöjar även att hans dröm är att en dag få spela för FC Barcelona, i framtiden.

– Jag tror att jag kommer att spela i Schalke nästa säsong, säger Sané till den tyska tidningen Bild.

– Hursomhelst, jag kan inte förneka det. Någon gång i framtiden så vill jag spela utomlands och för en ännu större klubb än Schalke. Mest av allt Barca – även som liten kille var det min drömklubb.

 

Ikväll möter Barcelona ett taggat Atlético Madrid på Estadio Vicente Calderón i Madrid. All info om var du kan se matchen hittar du på Silly Season Sverige.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply