Jesus Navas kan lämna Manchester City

Jesus Navas kan lämna Manchester City

Den spanske mittfältaren lämnar Ethiad

Jesus Navas ser ut att kunna lämna Manchester City efter tre år med klubben då den nye tränaren Pep Guardiola sägs inte vara intresserad av spanjorens tjänster på Ethiad.

Manchester City kan gå skiljda vägar med den offensive mittfältaren Jesus Navas efter tre år i klubben skriver Transfermarktweb. Till sommaren kommer Bayern Münchens nuvarande tränare Pep Guardiola att gå till Manchester City för att ta över efter Manuel Pellegrini. Det sägs att den 30årige mittfältaren inte kommer att stå särdeles högt i kurs hos den nye spanske tränaren och kan därför komma att lämna klubben. Navas står under kontrakt hos City till juni 2017 men kan komma att riva kontraktet i förtid till fördel för en annan klubb där hans förmågor är mer efterfrågade.

Flertalet klubbar sägs ha hållit ögonen på den spanske mittfältaren under de senaste två säsongerna, bland annat från Italien, Spanien och Frankrike och kan komma att lägga ett bud på Navas. Den före detta FC Sevilla stjärnan har ett årligt saldo på runt 5,7 miljoner euro för tillfället.

Navas kom till Sevillas ungdomsakademi som 15åring och jobbade sig upp genom u-lagen för att sedan göra sin professionella debut för Sevillas a-lag 2003. Där blev han kvar, med 285 matcher till sitt namn för klubben, tills 2013 då Manchester City svepte in och värvade spanjoren för en summa som rapporterades uppgå till 14,9 miljoner pund. För Manchester City har det blivit 96 matcher och 4 mål under de tre säsongerna. Det är en stor möjlighet att han kommer till insats i kvällens Champions League match som infinner sig på Ethiad i Manchester när Manchester City tar emot Real Madrid i den första semifinalmatchen.

Läs mer om Champions League på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply