Cristiano Ronaldo till Miami och MLS

bet365

Kan komma att gå till Major League Soccer

Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo sägs vara intresserad av att flytta till Miami efter att hans kontrakt med La Liga giganterna löper ut och där vara del av David Beckhams fotbollslag som kommer att starta upp om två år.

Det har spekulerats mycket om Cristiano Ronaldo och vad han skall göra i framtiden, om han kommer att återvända till Manchester United eller om han ska söka sig utmaningar någon annanstans. Ronaldo själv skall enligt rapporter vilja bo i Miami, Florida när hans tid med La Liga jättarna Real Madrid går ut. Enligt den brittiska tidningen The Sun skall han även ha blivit erbjuden ett 2-års kontrakt av David Beckham att spela för Miami United, som kommer att starta upp om ungefär två år och som kommer at ägas av den före detta Manchester United kollegan.

Grant Wahl, skribent för Sports Illustrated, skall ha rapporterat redan i mars 2015 att en källa berättade för honom att Ronaldo hade siktet inställt på en flytt till MLS 2018 på en fri transfer när hans kontrakt med Real Madrid går ut. Wahl skall ha noterat att Ronaldo var intresserad av Miami, Los Angeles eller New York, enligt Bleachereport.

Även om Ronaldo som 33 åring skulle flytta till MLS skulle han direkt bli det största namnet och den mest talangfulle spelaren någonsin att spela i ligan. Med tanke på hans karriärbana och hur seriöst han tar sin träning och hälsa kommer han med all säkerhet ha flera produktiva år framför honom kvar, något som gör honom attraktiv för både klubben och ligan. Det skulle även komma att ge mycket uppmärksamhet och reklam för den amerikanska ligan, som fortfarande inte är särskilt stor, trots att spelare som Frank Lampard, David Villa och Andrea Pirlo numera spelar där.

Läs mer om MLS i USA

Här kan du läsa mer om amerikanska fotbollsligan Major League Soccer:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply