Jose Mourinho tillfrågad om tränarjobbet i Real Madrid

Jose Mourinho tillfrågad om tränarjobbet i Real Madrid

Han blev tillfrågad innan Zidane

Jose Mourinho tackade nej till jobbet som Real Madrids tränare innan Zinedine Zidane tackade ja till det då han tydligen fortfarande skall vara intresserad av Premier League och i synnerhet Manchester United.

Jose Mourinho blev erbjuden jobbet som tränare i Real Madrid efter att de sparkat Rafael Benitez, men han tackade nej, skriver Mirror Sport. Han skall tydligen ha blivit erbjuden ett kontrakt innan Zinedine Zidane men han slog ner dem. Real Madrid var osäkra eftersom Zidane sägs ha varit orolig över huruvida han var redo för rollen och Reals president Florentino Perez är fortfarande en stor beundrare av Mourinho.

Den portugisiske tränaren gillar dock inte politiken inom klubben samt Perez benägenhet att sparka tränare åt höger och vänster gjorde det till ett riskfyllt drag. Den största anledningen till att han tackade nej skall dock vara för att Mourinho fortfarande vill åt ett annat jobb i England, vilket är anledningen till att han stannat där sedan han blev sparkad av Chelsea förra månaden. Mourinho vill bli tränare i Manchester United, något som kan visa sig bli svårt då Ryan Giggs är favorit att ersätta ifall Louis Van Gaal skulle få sparken.

Före detta Real Madrid presidenten Ramon Calderon har även han uttalat sig till talkSPORT om det faktum att Mourinho var förstahandsvalet för Real Madrid.

– Den utvalde var Mourinho, men han bestämde sig för att inte komma nu. Han ville inte komma nu, säger han.

– Zidane har kommit in som tränare för att han var här. Jag är ganska säker på att de ville att Mourinho skulle komma nu, avslutar Calderon.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply