Gareth Bale till Chelsea och Eden Hazard till Real Madrid?

bet365
Gareth Bale, Real Madrid

De båda klubbarna kan komma att göra en bytesdeal

Gareth Bale sägs vara besviken efter att Rafa Benitez tvingats gå som tränare för Real Madrid och kan vara öppen för ett klubbyte medans nye tränaren Zinedine Zidane är svag för Eden Hazard, som även han har en svår tid i Chelsea och det skulle vara den perfekta tidpunkten för en bytesdeal.

Chelsea är redo att gå in i kampen för Gareth Bale den här sommaren. Manchester United är beslutna att kliva fram och erbjuda än mer för den walesiske superstjärnan och de har fått uppmuntran i form av Bales besvikelse när Rafa Benitez sparkades. Men Chelsea är redo att kämpa för sitt intresse då nye Real Madrid bossen Zinedine Zidane är väldigt intresserad av Eden Hazard, enligt the Mirror.

Bale har gjort 7 mål på de senaste 6 matcherna och Zidane har beskrivit walesaren, 26, som ”fundamental” för laget.

– Jag förstår att han var irriterad med avskedet av Benitez för han var en viktig tränare för honom, erkänner Zidane.

.- Men han kommer att få samma behandling från mig som från Rafa. Han är viktig för truppen och fundamental för laget. Vad han har hållt p med det senaste är fantastiskt. Jag kommer att ge honom all min affektion och stötta honom så att han spelar bra, fortsätter han.

Zidane insisterar att Bale kommer fortsätta att användas som del i den attackerande trion med Cristiano Ronaldo och Karim Benzema. Det återstår dock att se huruvida Zidane kommer använd Bale på kanten där han trivs bäst eller genom mitten som Benitez gjorde.

Zidane har inte heller gjort någon hemlighet av hans stora beundran för Eden Hazard. Real Madrids president Florentino Perez väntas försöka värva den belgiske playmakern till sommaren. Hazard gjorde 19 mål förra gången och hjälpte Blues till Premier League titeln under Jose Mourinho. Denna säsngen har han hittills inte lyckats göra ett enda mål, har blivit kritiserad av supportrarna efter Mourinhos avsked och är för tillfället borta med en ljumskskada.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply