Ville lämna PSG – nu förlänger han

Thiago Motta förlänger med Paris Saint-Germain

Efter att spelaren vid flertalet tillfällen gått ut och sagt att han vill lämna Frankrike för spel i Atlético Madrid rapporterar Le Parisien att Thiago Motta förlänger med PSG.

Thiago Motta förlänger med Paris Saint-Germain, det skriver Le Parisien på söndagsmorgonen. Den huvudstadsbaserade tidningen har under en längre tid rapporterat att han spelaren vill lämna för Atlético Madrid, vilket Motta själv har bekräftat, men efter att han inte kommit överens med klubbledningen om att riva kontraktet.

– Jag har något i mitt huvud som jag vet redan har kommit ut i pressen, vi pratar om Atlético Madrid, en klubb där jag redan har varit men jag kunde inte göra mitt bästa. Jag vill lämna PSG, jag har alla mina tankar på Atlético, sa spelaren när han blev intervjuad av L’Equipe den 25 juli.

Sen det blev känt att Atlético var intresserade av Motta har spelaren själv tryckt på för en övergång och har vid flertalet gånger sagt att han vill lämna klubben. Både i media, till tränaren Lauren Blanc och till klubbens ägare Nasser Al-Khelaifi som han även haft diverse möten med.

PSGs ägare har dock alltid varit väldigt bestämda, de kommer inte att släppa spelaren, trots att han endast har ett år kvar på kontraktet. Under söndagsmorgonen rapporterar dock Le Parisien att spelaren gett ut planerna på att lämna och att han istället kommer att förlänga sitt kontrakt till sommaren 2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply