Roma pressar PSG – deadline för Digne-affären imorgon

Plan B är Schalke 04:s Sead Kolasinac

Affären gällande Lucas Digne har varit klar i över en vecka men övergången förhalas av Paris Saint-Germain och deras jakt på en ersättare. Nu har Roma tröttnat och kräver att övergången slutförs imorgon, söndag.

Vänsterbacken Lucas Digne har under de senaste veckorna varit mycket aktuell för en flytt från de franska huvudstaden Paris, till den italienska huvudstaden Rom. Förhandlingarna slutfördes mellan Paris Saint-Germain och Roma redan för en vecka sedan och det enda som stoppat en övergång är PSG:s jakt på en ersättare.

Deadline söndag för PSG

Detta har dock dragit ut på tiden och nu kommer uppgifter från Italien som säger att Giallorossi tröttnat. Storklubben som idag premiärspelade i Serie A mot Hellas Verona, i en match som slutade 1-1, ska enligt Sky Sport Italia kräva att spelarens övergång slutförs senast imorgon söndag.

Bosnier aktuell kandidat

Annars kommer Roma att vända sig efter andra alternativ och uppgifter säger att deras första kandidat då är Schalke 04:s vänsterback Sead Kolasinac. 22-åringen är född i Tyskland men spelar för det bosniska landslaget och skulle därmed vid en övergång göra stjärnorna Edin Dzeko och Miralem Pjanic sällskap på Stadio Olimpico.

Därtill har även Romas manager Rudi Garcia efter dagens oavgjorda match kommenterat situationen.
— Jag är inte orolig, vi har tid kvar för att hitta en vänsterback och för att överväga andra alternativ. Det skulle vara en bra start att få börja jobba med den nya spelaren inom de kommande dagarna.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply