bet365

Anfallaren bekräftar bud från Galatasaray

Alexandre Pato erkänner kontakt med Galatasaray

Den före detta Milan-anfallaren berättar enligt TMW att representanter från Süper Lig-klubben kontaktat honom för en eventuell övergång.

Alexandre Pato hade möjligheten att lämna brasilianska Serie A där han för tilfället är utlånad till São Paulo från Corinthians, det berättar han enligt TMW som publicerar informationen under lördagskvällen.

– De pratade med mig men kom aldrig med något konkret som var bra. I mitt fall måste samtliga parter veta vad som händer, inklusive Corinthians. Jag skulle vilja fortsätta att spela i São Paulo då jag känner att jag är väldigt lycklig här. Jag har redan sagt till tränaren, Osorio, att jag endast tänker på lagen, men jag vet inte vad som kan komma att se i framtiden, säger Pato som hunnit bli 25 år.

Pato kom till AC Milan i tidig ålder och gjorde sig snabbt känd för sin målfarlighet, skador och dålig form gjorde dock att han fick lämna Serie A efter fem år i den italienska högstaligan.

Intresse från Premier League

Det är inte bara Galatasaray som ska vara intresserade av Pato. Enligt Daily Express ska även Tottenham Hotspur och Arsenal vara intresserade av spelaren som uppges kosta omkring 10 miljoner pund, vilket är summan som Corinthians ryktats kräva.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply