Bekräftar: Tagit emot bud på försvarstalangen från PSG

Layvin Kurzawa till PSG?

AS Monacos vicepresident Vadim Vasilyev bekräftar för L’Equipe att man tagit emot ett bud på Layvin Kurzawa från Paris Saint-Germain.

Det är ingen hemlighet att Paris Saint-Germain vill värva in fransmän och under en längre tid har AS Monacos talang Layvin Kurzawa. Vänsterbacken jagas av flera av Europas största klubbar och nu har furstendömsklubbens vicepresident uttalat sig om spelaren och hur läget ser ut.

– Det är sant att flera klubbar har frågat om Kurzawa, men vi har än så länge endast nekat ett bud från PSG. Vi fortsätter att hålla kontakten med klubben och skulle det komma en bra bud, samtidigt som spelaren vill lämna, då kommer vi att tänka över det, säger Vasilyev till den franska pressen som hade samlats efter matchen mot Toulouse på lördagen.

Jagas av Premier League-trio

Det är inte bara Paris Saint-Germain som ska vara intresserade. Enligt brittisk media ska Chelsea, Liverpool och Manchester United vara intresserade av Kurzawa, även om någon av de tre klubbarna ännu inte kommit med något konkret bud till klubben eller spelarens representanter.

Layvin Kurzawa slog igenom i AS Monaco säsongen 2013/2014 då han gjorde fem mål på 28 matcher som vänsterback och spelaren har bara växt och blivit ännu bättre för varje säsong som gått.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply