bet365

Uppgifter: Ny vänsterback på Atlético Madrids radar

Alex Sandro kan lämna Porto

Atlético Madrid håller på att leta efter en vänsterback och nu har ännu ett namn dykt på på listan över intressanta spelare.

Atlético Madrid jobbar för fullt för att göra klart med nyförvärven till nästa säsong så fort som möjligt och det finns flera ämnen som måste lösas innan ligan drar igång den 23:e augusti. En av rubrikerna är vänsterbacksplatsen där Guilherme Siqueira som man värvade inför förra säsongen inte riktigt har presterat vad Diego Pablo Simeone förväntat sig. Spelaren som man helst vill värva in är Filipe Luis från Chelsea och samtliga parter ser positivt på en övergång då brasilianarens säsong på Stamford Bridge inte blivit som han tänkt sig. Azpilicueta har tagit hand om vänsterbacksplatsen hos de regerande Premier League-mästarna.

Alternativ till Filipe Luis

Under lördagen skriver dock Diario AS att den spanska huvudstadsklubben har börjat titta på alternativ till Filipe Luis om affären inte skulle gå igenom. Enligt tidningen ska man även ha ögonen på FC PortoAlex Sandro. Brasilianaren som varit i klubben sen säsongen 2011/2012 kan komma att att spela i rött och vitt nästa säsong men det förstavalet ska alltså vara Filipe Luis.

Alex Sandro är intressant för flera av Europas största klubbar men det finns en hake om Atlético Madrid skulle värva honom. Spelaren har nämnligen inget EU-pass vilket innebär att han skulle ta upp en av tre platser för icke-eu-spelare och i Atlético-lägret finns det ingen större chans att det skulle hända. Sedan tidigare har man Jackson Martínez, Jose María Giménez och Ángel Correa som extrakommunitära spelare samt att man meddelat mexikanaren Raúl Jiménez att leta efter en klubb att lånas ut till den kommande säsongen. En affär ska inte vara helt lätt att få till men spelaren gillas av Atléticos ledning och kan vara ett alternativ till vänsterbacksplatsen

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply