Thiago Motta öppen för flytt till Inter

bet365

Paris Saint-Germains innermittfältare kan lämna i sommar

Thiago Motta är inte nöjd med sin nuvarande situation i Paris Saint-Germain då Marco Veratti har blivit förstavalet som defensiv mittfältare. Nu öppnar 32-åringen för en flytt till Serie A och Inter.

I PSG är Thiago Motta en uppskattad lagspelare som alltid gör sitt jobb på planen. Under förra säsongen kom han dock att tappa sin solklara roll som defensiv mittfältare i förmån till den stora talangen Marco Veratti. Halvbrassen fick fortfarande spela en hel del matcher, men han hade inte en solklar roll som startman framåt våren i PSG.

Veratti har ryktats ifrån PSG men det ser inte ut att bli en flytt redan i sommar för italienaren. Det har gjort att Thiago Motta istället börjar titta på andra alternativ eftersom han inte är nöjd med sin nuvarande situation. I en intervju med Sportitalia menar Mottas agent, Alessandro Canovi, att hans klient är öppen för en flytt till Inter.

”Vi måste hitta en lösning med PSG”

Alessandro Canovi förklarar i intervjun att han och Thiago Motta måste hitta en lösning redan nu så man vet om man ska försöka få till en flytt eller inte.
– Thiago har uttryckt sin vilja, men allt måste ske genom klubben Inter? Han har kontrakt här över nästa säsongen också, men jag kan inte förneka att det har funnits kontakt. Först måste vi finna en lösning med PSG, som vi har en bra relation med.

Den 23-faldiga italienska landslagsmannen är född och uppvuxen i Brasilien, men valde att representera Italien så sent som 2011 på grund av att han har ursprung från Italien. Han har spelat i PSG sedan 2012 och gjort över 100 matcher för klubben. Motta har även spelat i Barcelona, Atlético Madrid och Inter tidigare i karriären.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365