Uppgifter: Liverpool ute efter värvning av Faouzi Ghoulam

Uppgifter- Liverpool ute efter värvning av Faouzi Ghoulam

Ghoulam på Liverpools önskelista

Enligt uppgifter till brittisk media ska Liverpool vilja värva en vänsterback under det kommande transferfönstret. Napolis 26-åring Faouzi Ghoulam sägs vara den spelare Jurgen Klopp siktat in sig på.

Faouzi Ghoulam har under de senaste månaderna var i förhandlingar med Napolis klubbledning om ett nytt kontrakt. 26-årigens nuvarande överenskommelse med den italienska toppklubben sträcker sig över den pågående säsongen men det är inte helt klart att han väljer att stanna i Napoli. Vänsterbacken har tidigare ryktats vara på väg till ett gång klubbar och nu ska ett nytt lag ha gett sig in i jakten på att värva spelaren.

Enligt de senaste uppgifterna i brittisk press ska nämligen Liverpool ha gett sig in i jakten på den algeriske landslagsspelaren och hoppas kunna knyta till sig spelaren för en längre summa under den kommande övergångsperioden.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Livepool-stjärnorna

Det kommer dock inte bli något lätt uppgift för The Reds att värva den före detta Saint-Etienne-spelaren. Även Paris Saint-Germain, Real Madrid, Manchester City, Juventus, Atlético Madrid och Chelsea.

Uppgifter- Liverpool ute efter värvning av Faouzi Ghoulam

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply