Real Madrid förlänger med Raphael Varane

Real Madrid förlänger med Raphael Varane

Officiellt: Real Madrid skriver femårskontrakt med Varane

Real Madrid väljer nu att skriva ett nytt kontrakt med sin 24-årige mittback Raphel Varane. Den spanska huvudstadsklubben och den franske försvararen har kommit överens om ett kontrakt som innebär att han förblir en Real Madrid-spelare fram till 2022 om han skulle fullfölja sitt kontrakt.

För några år sedan sågs Raphael Varane som en av världens mest talangfulla fotbollsspelare, åtminstone på den defensiva planhalvan. Han handplockades då till Madrid av ingen mindre än Zinedine Zidane, en ikon till den spanska storklubben. Samme Zidane är sedan några säsonger även tränare i Real Madrid.

Nu har de båda fransmännen, tillsammans med Real Madrid, kommit överens om framtiden för den yngste av dem i klubben.

Förlänger till 2022

SE OCKSÅ: Det tjänar superstjärnorna i Real Madrid

Raphael Varane ryktades under ett tag bort från storklubben, och det påstods bland annat att han skulle krita på för Manchester United så sent om förra månaden. Nu kommer istället beskedet att den franske 24-åringen ser ut att vara en del av Real Madrids långsiktiga plan.

För istället för att förpassas till bänken verkar Varane nu kunna komma att bli en Real Madrid-general inom några år. Det eftersom han under dagen skrivit på ett kontrakt som innebär att han förblir en Real-spelare fram till i juni 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply