bet365

Uppgifter: Eden Hazard kan bli bäst betald i Premier League

Uppgifter: Eden Hazard kan bli bäst betald i Premier League

Uppgifter- Eden Hazard kan bli bäst betald i Premier League

Chelsea erbjuder Hazard långtidskontrakt

Enligt uppgifter i brittisk press ska Chelsea ha erbjudit belgaren ett nytt kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2022 samt en rejäl lönehöjning.

Chelsea har inlett säsongen på ett bra sätt. Efter att ha förlorat premiären på hemmaplan mot Burnley med 2-3 har man vunnit övriga matcher och i helgen körde man över Stoke med hela 0-4 på Bet365 Arena. En spelare som under de senaste säsongerna varit vital för den engelska huvudstadsklubben är Eden Hazard. Belgaren har stått för flera otroligt viktiga mål för Chelsea och nu sägs The Blues vilja förlänga kontraktet med spelaren. Det är dock inte någon vanlig kontraktsförlängning, Chelsea ska nämlingen satsa på att binda upp Hazard under en längre tid samt ge honom en rejäl lönehöjning.

Enligt uppgifter i brittisk ska Chelsea ha erbjudit spelaren ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2022 samtidigt som 26-åringen kan bli den bäst betalda spelaren i Premier League. För tillfället tjänar Hazard 200.000 pund i veckan men skulle han skriva på det nya kontraktet skulle lönen höjas till 300.000 pund.

Uppgifter- Eden Hazard kan bli bäst betald i Premier League

Det är oklart om belgaren vill stanna på Stamford Bridge eller inte, detta då han haft flera erbjudanden från bland annat Paris Saint-Germain och Real Madrid.

Ikväll ställs Chelsea mot Atlético Madrid i den andra omgången av UEFA Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply