Barcelona kan tappa André Gomes i vinter

bet365

Barcelona kan tappa André Gomes i vinter

André Gomes kan lämna Barcelona

Enligt uppgifter i spansk press har André Gomes meddelat sin agent att han vill lämna Barcelona under det kommande transferfönstret.

Sommaren 2016 var ett genombrott för André Gomes. Spelaren som då tillhörde Valencia vann tillsammans med sina lagkamrater i Portugal EM-guld efter att ha slagit Frankrike i finalen. Andre Gomes stod för flera fina insatser i turneringen, något som gjorde att Real Madrid och Barcelona gav sig in i kampen om att värva den då 23-årige mittfältaren. Efter många om och men stod det klart att valet föll på Barcelona men det har inte varit några lätta 12 månader för Gomes sen flytten till Camp Nou. Varken den dåvarande tränaren Luis Enrique eller lagets nuvarande tränare Ernesto Valverde har haft något förtroende för spelaren och nu tyder det mesta på att 24-åringen kommer lämna klubben, detta redan i vinter.

Enligt uppgifter till Don Balón ska spelaren ha meddelat sin agent Jorge Mendes att han vill lämna den katalanska storklubben under det kommande transferfönstret och att han är villig att lyssna på bud som kommer in.

Barcelona kan tappa André Gomes i vinter

Gomes saknar dock inte intresserade klubbar. Don Balón skriver nämligen att JuventusAS Monaco och Manchester United ska alla ha visat intresse för att köpa loss Gomes som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply