Uppgifter: Då återvänder Thibaut Courtois

Courtois på väg tillbaka från skadan

Chelsea-målvakten som skadade sig för ett par veckor sen kommer att genomgå en återhämtning och efter dagens första tester står det klart när spelaren är tillbaka mellan stolparna.

Säsongen 2015/2016 har inte börjat speciellt bra, varken för Chelsea eller för Thibaut Courtois som för tillfället är uppsatt på skadelistan efter en otäck smäll som han fick i inledningen av säsongen. Asmir Begovic har ersatt belgaren men det går inte helt felfritt för Jose Mourinhos manskap som för tillfället ligger på 17 plats med 7 poäng på 6 matcher. För Stamford Bridge-klubbens del är det viktigt att man redan nu börjar vinna igen innan Manchester City och Manchester United börjar dra ifrån att förmycket i ligatoppen. För tillfället ligger Chelsea åtta poäng bakom serieledande City som i senaste ligaomången förlorade överraskande hemma West Ham United med 1-2

Nu kommer dock positiva rapporter för alla Chelsea-fans. Thibaut Courtois ska i dagarna har gjort sina första prover och tester och läkarna uppskattar att den före detta Atlético Madrid-målvakten kommer att vara tillbaka och träna med laget i december. Målvakten beräknas vara helt återställd till januari månad då han med största sannolikhet kommer att ställa sig mellan stolparna på Stamford Bridge igen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply