bet365

Uppgifter: Arsenal i kontakt för Dortmund-stjärnan

bet365

Kan värva Ilkay Gündogan – framför näsan på Manchester United

Rapporter säger från Tyskland att Arsenal och Atlético Madrid ligger närmst en värvning av Ilkay Gündogan. Ett bakslag med andra ord för Manchester United och Manchester City.

Borussia Dortmund ser ut att kunna tappa flertalet profiler i sommar, efter en svag säsong i Bundesliga. Dessutom kommer den hyllade managern Jürgen Klopp att bege sig ut på nya äventyr efter säsongen, vilket öppnar upp ytterligare för storklubbarna ute i Europa att sno sig åt klubbens profiler.

Fördel för Madrid och London

En av de mest omtalade profilerna under våren har varit Ilkay Gündogan som länkats ihop med storklubbar som Arsenal, Atlético Madrid, Manchester City, Bayern München och Manchester United. Och de senaste rapporterna från Tyskland, som Daily Mail tagit del av, får ses som riktigt tung för de tre sistnämnda lagen, samtidigt som en viss Arsene Wenger möjligtvis kan dra lite på sitt leende.

The Gunners i kontakt

Enligt uppgifterna ska nämligen de två förstnämnda klubbarna ligga bäst till i slaget om den tyske mittfältaren. Arsenal ska dessutom enligt rapporterna tagit kontaktade Borussia Dortmund gällande spelaren, vars kontrakt löper ut sommaren 2016. Den tyska klubben insisterar dock att de inte tagit emot några erbjudanden för Gündogan.

Mittfältaren värderas enligt Transfermarkt.de till 20 miljoner euro och har den här säsongen mäktat med fyra mål och tre målgivande passningar på 30 matcher. Ett facit som kanske inte ses som det mest smickrande för den 24-årige stjärnan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply