Ex-presidenten tror att Ancelotti lämnar

Ser ut att gå titellösa

Carlo Ancelotti är enligt flera tidningar på väg bort från Real Madrid efter att det ser ut som de regerande Champions League-mästarna får gå titellösa ur denna säsong. Någon som också tror att italienaren kan vara på väg bort är Reals före detta president Ramon Calderon. – Jag tror varken tränaren eller klubben har bestämt sig än, säger han i Talksport.

I går kväll åkte Real Madrid ut mot Juventus i semifinalen av det här årets Champions League-slutspel. Sedan tidigare har man åkt ur Copa del Rey och man är hela fyra poäng bakom värsta konkurrenten FC Barcelona i jakten på La Liga-titeln. Den spanska storklubbens tränare Carlo Ancelotti har även tidigare ryktats vara på väg bort och i och med att det nu är nära att man blir helt titellösa den här säsongen har rapporterna om att han kan tvingas lämna efter säsongen intensifierats.

Styrde klubben i tre år

En av de allt fler som tror att tränaren, som genom sin karriär på tränarbänken tagit hela tre Champions League-titlar, kommer få svårt att hålla sig kvar på Santiago Bernabeu är Real Madrids före detta president Ramon Calderon som styrde klubben mellan 2006 och 2009. –  Real Madrid är en väldigt svår klubb att träna, på hela 40 år har bara en tränare lyckats stanna längre än tre säsonger, säger Calderon i Talksports morgonshow.

Läs artikeln: Uppgifter: Ancelotti och Verratti placeras i Milan

Ryktas till AC Milan

Ancelotti, som i flera tidningar har placerats i sin före detta klubb AC Milan samt i Premier League-tvåan Manchester City, kom till Real från Paris Saint-Germain sommaren 2013 och är inne på sin andra säsong i den spanska huvudstaden. 59-åringen har tidigare sagt att han gärna vill stanna, men att han vet hur fotbollsvärlden fungerar. Men Calderon har inte särskilt mycket till övers för just dem orden från italienaren. – Jag tror varken tränaren eller klubben har bestämt sig än, säger ex-presidenten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply