Thibaut Courtois kan lämna Chelsea – för Real Madrid

Före Atlético-målvakten kan gå till lokalkonkurrenten

Real Madrid är just nu ute efter en ny målvakt, samtidigt som Thibaut Courtois ryktas vilja lämna Chelsea. Då kan den belgiske keepern komma att byta Stamford Bridge mot Santiago Bernabeu-stadion, enligt spansk media.

Chelsea-målvakten Thibaut Courtois uppges vilja lämna klubben. Enligt engelsk media ska han vara benägen om en flytt ifrån Chelsea och Stamford Bridge, och enligt spansk media är han intresserad av att återvända till Madrid igen.

Men att det blir en återkomst till Vicente Calderon och Atlético Madrid är inte spikat, för enligt den spanska radiostationen Cadena Cope är Real Madrid just nu ett hett alternativ för den belgiske landslagsmålvakten.

Ville inte till Real Madrid

Real Madrid, som under vintern har transferförbud tillsammans med Atlético Madrid, planerar att värva målvakten till sommaren, och enligt Cadena Cope är han just nu Los Blancos huvudmål, framför allt eftersom Keylor Navas målvaktsspel har varit ojämnt.

Däremot är det inte lika givet att Courtois kommer skriva på för hans gamla huvudkonkurrent. Tidigare under säsongen kom samma rykte upp om en flytt till Real Madrid, då sa målvakten tydligt att han inte var intresserad av att spela för Real Madrid, om han skulle flytta tillbaka till den spanska huvudstaden. Men om han hunnit ändra sig nu är dock oklart, och det är något bara framtiden kan avslöja för tillfället.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply