Pierre-Emerick Aubameyang: Liverpool-flytt inte omöjlig

Dortmund-stjärnan dömer inte ut en flytt till PL-klubben

Det har ryktats om många olika, nya, tänkbara klubbadresser för Dortmund eftertraktade anfallare Pierre-Emerick Aubameyang. Liverpool är ett hett alternativ, något som Aubameyang inte utesluter.

Pierre-Emerick Aubameyang är just nu en av de hetaste namnen ute i Fotbollseuropa. Han sprutar in mål i den tyska ligan och även i Champions League har han gjort det bra, vilket bidrog till att Dortmund faktiskt vann sin grupp före Real Madrid, efter att ha tagit igen 0-2 till 2-2 i den sista matchen borta mot just Real MadridSantiago Bernbeu-stadion.

Det ryktades dock om att Los Blancos var den klubb som är närmast att signera anfallsstjärnan, och det faktum att Gabon-stjärnan sa att han lovat sin farmor (som bor utanför Madrid) att spela i den spanska huvudstaden,  gör inte det hela mindre sannolikt.

Kan återförenas med Klopp

Pierre-Emerick Aubameyang värvades av Jurgen Klopp från St Etienne till Dortmund sommaren 2013, och nu verkar det som om han kan återförenas med den tyske tränaren. När han fick frågan av den tyska tidningen Bild gav han svar på tal:

– Ingen kan förutse framtiden. I ärlighetens namn har jag svårt att se att jag går till Liverpool till sommaren, men man vet aldrig. Han (Jurgen Klopp) är en fantastisk tränare och jag har en enorm respekt för honom, säger landslagsanfallaren från Gabon, som just nu är ute och spelar Afrikanska Mästerskapen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply