bet365

Real Madrids nästa mål: Lucas Hernández

Real Madrids nästa mål: Lucas Hernández

Real Madrid vill värva Lucas Hernández från Atlético Madrid

Enligt spansk press ska Real Madrid ha riktat blickarna mot Atlético Madrids mittback Lucas Hernández och ser fransmannen som en värvning inför framtiden.

I november månad blev det klart att Real Madrid köper Theo Hernández från Atlético Madrid för en summa på drygt 30 miljoner euro. Ytterbacken slog igenom under sin utlåning till Alavés och det dröjde inte länge innan Marängerna bröt pakten med Atlético och betalade spelarens utköpsklausul.

Real Madrid har ändrat värvningstaktik och har istället för att satsa på dyra superstjärnor börjat värva in unga framför allt spanska spelare till laget och nästa namn på listan är Theo Hernández bror, Lucas Hernández som precis som sin bror kommer från Atlético Madrids ungdomskategori.

SE ÄVEN: Theo Hernández har läkarundersökts av Real Madrid – skriver på inom kort

Det är tidningen Diario MARCA som kommer med uppgifterna om att Lucas är nästa spelare man följer men det kommer inte bli lika lätt att köpa loss 21-åringen. Spelaren har en klausul på 50 miljoner euro samtidigt som den franske försvararen även har erbjudanden från Premier League där bland annat Manchester City ska vara beredda att betala vad som krävs för en värvning av spelaren. Lucas har tidigare själv tackat nej till en övergång till de största rivalerna och en återförening med sin bror, detta för att spela i Atlético Madrid, klubben han kom till vid 11 års ålder.

Real Madrids nästa mål Lucas Hernández

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply