Uppgifter: Theo Hernández har läkarundersökts hos Real Madrid

Uppgifter: Theo Hernández har läkarundersökts hos Real Madrid

Real Madrid värvar Theo Hernández

Ytterbacken som till vardags spelar i Atlético Madrid lämnar för största rivalen. Real Madrid betalar 24 miljoner euro för spelaren.

Real Madrid kommer allt närmare en värvning av Theo Hernández från Atlético Madrid, det rapporterar den spanska tidningen Diario MARCA på måndagsförmiddagen. Enligt tidningen har spelaren genomgått den obligatoriska läkarundersökningen med de regerande Champions League-mästarna och det hela sägs komma att avslöjas efter den spanska cupfinalen i slutet av maj månad.

Turerna kring spelarna har varit många och både Barcelona och Real Madrid har visat stort intresse för spelaren under de senaste månaderna. Tillslut blev det dock Real Madrid som drog det längsta strået då man gått med på att betala spelarnas utköpsklausul på 24 miljoner euro.

Spelarens kontrakt med Atlético Madrid sträcker sig till och med sommaren 2021.

Inget är ännu officiellt angående läkarundersökningen och vi får inte glömma bort returmötet i Champions League mellan de på lagen på onsdagskvällen. Något som gör att rykten om Atlético Madrid-spelare till Real Madrid brukar späs på.

SE ÄVEN: Real Madrid lönelista 2017

Värvar även Vinicius Junior

Enligt brasilianska tv-kanalen Globoesporte har spelaren bestämt sig för att skriva på för Real Madrid och ansluta till den spanska huvudstadsklubben om ett par år. Vinicius Junior som endast är 16 år ser ut att stanna i den brasilianska ligan ett par år till innan det bär av till La Liga och spel i Real Madrid.

Real Madrid betalar närmare 40 miljoner euro för att köpa loss spelaren, ett bud som man dubblade efter att Barcelona endast erbjudit 30 miljoner euro för spelaren. Utköpsklausulen i spelarens kontrakt ligger på 30 miljoner euro men den spanska huvudstadsklubben säga komma att betala 40 miljoner euro för att inte riskera tappa talangen till ärkerivalerna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply