Aubameyangs framtid fortfarande oklar

Aubameyangs framtid fortfarande oklar

Aubameyang öppnar dörren för flytt

Anfallaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020 har inte bestämt sig om det blir någon flytt i sommar.

Att Pierre-Emerick Aubameyang kan komma att lämna Borussia Dortmund i sommar har troligen inte undgått någon men spelaren själv har inte något klart för sig än. Lag som Chelsea, Liverpool, Manchester City och Real Madrid har alla visat intresse för spelaren och Aubameyang själv har öppnat för att spela i Real Madrid, något han lovat sin morfar. Dortmundanfallaren har tidigare förklarat att han vill spela i Real Madrid och det återstår att se när en flytt blir av.

– Jag tänker över om jag ska stanna eller lämna efter säsongen. Jag är i en jättestor klubb med väldigt bra supportrar men frågan är om jag inte måste lämna för att ta ett steg framåt rent sportsligt? Det är frågan jag ställer mig och som jag inte kan svara. Jag behöver tid för att tänka över det hela. För att bli bättre bör jag lämna i sommar då jag är 27 år, men bör jag göra det eller inte?, sa spelaren tidigare till Radio Montecarlo och fortsatte.

SE ÄVEN: Borussia Dortmund löner & lönelista 2017!

Aubameyangs framtid fortfarande oklar

– Jag för se över vilka alternativ som finns men jag tänker endast lämna för en klubb där jag kommer få spela. Blir det så att jag inte lämna i sommar kommer jag spela karriären ut här i Dortmund. Många pratar om England men det är ingen liga som lockar mig, istället föredrar jag den spanska och det har pratats mycket om Real Madrid, men det finns även andra lag, avslutade han då.

Nu har spelaren återigen blivit frågad om framtiden och 27-åringen och vill vänta till efter att säsongen är även innan han bestämmer sig.

– Jag har inget att säga för tillfället. Jag funderar endast på Dortmund och på de matcher som är kvar denna säsong. Vi har fortfarande två ligamatcher att spela samt en cupfinal. Jag hoppas vi slutade på tredje eller andra plats samt att vi vinner cupen.

Även Paris Saint-Germain vill värva spelaren som säga komma att kosta dryga 100 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply