Kepa Arrizabalaga på väg till Real Madrid?

Kepa Arrizabalaga på väg till Real Madrid?

Kepa Arrizabalaga på Real Madrids radar

Målvakten i det spanska U21-landslaget är en av de målvakter Real Madrid vill värva under sommarens transferfönster.

Just nu pågår U21-EM i Polen där det spanska landslaget tagit sig till final. Tyskland står för motståndet i finalen och i ’La Rojita’ finns det flera väldigt intressanta spelare. De namn som det talas om mest är Atlético Madrids mittfältare Saúl Ñíguez och Marco Asensio från Real Madrid, två spelare som har en väldigt ljus framtid framför sig. En annan spelare som sticker ut i Spaniens U21-trupp är Kepa Arrizabalaga. Till vardags spelar målvakten i Athletic Club med ett kontrakt som går ut nästa säsong och nu vill Real Madrid lägga vantarna på målvakten i sommar.

’Kepa’ har ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2018 men kommer inom kort förlänga sin överenskommelse med den baskiska storklubben. Det nya kontraktet ska sträcka sig till och med sommaren 2022 men det är oklart hur mycket spelarens utköpsklausul kommer att höjas.

SE ÄVEN: Real Madrids superlöner 2017

22-åringen sägs inte ha någon som helst intention att lämna Baskien men det återstår att se hur intresset Real Madrids bud kommer vara.

Kepa är en av flera målvakter som Real Madrids president Florentino Pérez ska vara väldigt benägen av att värva. Även David de Gea, Thibaut Courtois och Jan Oblak är andra namn som ska finnas på intresselistan hos presidenten som gärna vill ha in en ung ersättare till Keylor Navas.

Real Madrid vill även börja satsa ungt och siktar på att värva in ännu fler unga spanska talanger. Sedan tidigare har man namn som Nacho, Marco Asensio, Marcos Llorente och Borja Mayoral i laget samtidigt som det endast är en tidsfråga innan Theo Hernández ansluter från Atlético Madrid. Hernández är född i Frankrike men har valt att representera det spanska landslaget.

Kepa Arrizabalaga på väg till Real Madrid?

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply