Premier League-duo gör upp om West Hams vänsterback

Både Manchester City och Chelsea sägs enligt brittisk media vilja värva West Hams 25-årige vänsterback Aaron Cresswell.

Premier League-senastionen kan lämna för toppklubb

West Hams ytterback Aaron Cresswell kan komma att lämna West Ham för spel i någon av Premier Leagues största klubbar. Enligt Daily Mail vill både Manchester City och Chelsea värva försvararen som imponerat väldigt mycket på klubbarnas observanter sen han gjorde sin Premier League-debut i början av den pågående säsongen. Ett köp av spelaren sägs vara i linje med vad Manchester City har i åtanke, att ha fler engelska spelare i truppen.

På söndag möts Manchester City och West Ham United och mötet kan vara en nyckel till en övergång för vänsterbacken. City hoppas kunna övertyga Cresswell om en flytt och redan nu kommer rykten som säger att försvararen mycket väl kan spela i Etihad-klubben nästa säsong.

25-åringen kom till West Ham inför säsongen då man köpte honom för cirka 2 miljoner pund från Ipswich och Cresswell har anpassat sig väldigt bra till den engelska högstaligan.

Rapporter från England menar att Manuel Pellegrini är mest intresserade av spelaren men att även Chelsea har ett öga på vänsterbacken. För tillfället har Cesar Azpilicueta en odiskutabel startplats på vänsterbackspositionen med Filipe Luis som ersättare. Dock sägs Filipe vara frustrerad över de få chanser han fått denna säsongen och brasilianaren kan komma att lämna efter endast ett år på Stamford Bridge. Vissa menar till och med att den före detta Atlético Madrid-försvararen kan komma att återvända till La Liga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply