Officiellt: Joel Ward förlänger med Crystal Palace

Crystal Palace-försvararen Joel Ward stannar i klubben

Crystal Palace bekräftar under onsdagen på sin officiella hemsida att högerbacken Joel Ward förlänger med klubben. 25-åringen stannar till 2018. 

Under onsdagen bekräftade Crystal Palace att man förlänger med den 25-årige Joel Ward. Högerbacken skriver på ett nytt 3,5-årskontrakt som håller honom i klubben till 2018.

– Jag är väldigt lycklig. Det har varit på gång ett tag och jag är glad att ha satt pennan mot pappret och skrivit på. Nu kan jag koncentrera mig på min fotboll och jag är glad över att ha skrivit på, säger Ward till Crystal Palace hemsida.

”Jag älskar passionen”

Joel Ward har hittills under säsongen spelat exakt varenda minut för sitt Palace som ligger på en 11:plats i årets Premier League. Till hemsidan säger han att trivs fantastiskt tillsammans med sina lagkamrater och sin tränare Alan Pardew. Han säger att det var en stor faktor till varför han ville förlänga sitt kontrakt. Han hyllar även fansen och säger att det är i Palace han vill vara nu och i framtiden.

– Jag älskar passionen i klubben, supportrarna har varit fantastiska sedan jag kom hit och de har välkomnat mig med öppna armar. Det har varit en ära att spela framför dem – speciellt på hemmaplan – vecka ut och vecka in. De har även varit fantastiska på bortaresorna, säger Ward.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply