Stoke värvar från Barcelona igen?

Stoke kan plocka in ännu en Barcelona-talang

Stoke kan vara på väg att göra en ny värvning från Barcelona. Talangen Moha el Ouriachi är på väg till Premier League-klubben, det menar spelarens agent. 

Stoke har de senaste säsongerna gått från att vara ett grisigt långbollslag till att sträva efter en passningsorienterad fotboll. Till hjälp med detta har man de senaste säsongerna värvat in många intressanta spelare, två av dem från inga mindre än Barcelona. Försvararen Marc Muniesa kom från Barcelona till England och Stoke inför förra säsongen och inför denna säsongen plockade man in den förre supertalangen Bojan Krkic från Barcelona.

Nu kan nästa Barca-värvning vara på gång. Spelaren det handlar om är Moha el Ouriachi, som är en 19-årig mittfältare som håller till i Barcelonas u-19 lag. Mohas agent Raul Verdu, säger till den spanska tabloiden Sport att Stoke kan bli 19-åringens nästa klubbadress.

– Jag vill tacka Barca på det sätt de har behandlat spelaren och att de försökt få honom att skriva på ett nytt avtal, men ett annat bud har kommit in på både en professionell och ekonomisk nivå, ett bud som var väldigt intressant, säger Verdu till tidningen.

– Det är en fantastisk möjlighet för Moha som nu har möjligheten att komma till Stokes förstalag och det var någonting som inte gick att tacka nej till.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply