Officiellt: Saúl förlänger med Atlético Madrid

Officiellt: Saúl förlänger med Atlético Madrid

Saúl Ñíguez skriver nytt kontrakt med Atlético Madrid

På onsdagen offentliggjorde Atlético Madrid att man förlänger med mittfältaren som är uttagen i Spaniens EM-trupp.

Det blir ingen flytt till Premier League där Manchester United och Manchester City är intresserade av Saúl Ñíguez. Efter flertalet månader av rykten och uppgifter till diverse tidningen står det klart att spelaren förlänger sitt kontrakt med Atlético Madrid och kommer därmed att stanna i den spanska huvudstadsklubben till och med sommaren 2021.

– Jag är väldigt glad över att kunna fortsätta representera denna klubb och denna tröja, säger spelaren till klubbens officiella hemsida efter att han skrivit på det nya kontraktet.

Redan för några dagar sen kom uppgifter om att en överenskommelse var nära och nu har man alltså gjort det hela officiellt, detta tio dagar innan finalen i UEFA Champions League.

Nobbar spel i Premier League

Flertalet klubbar har tidigare försökt köpa loss spelaren. Storklubbar på de brittiska öarna har vid flera tillfällen hört av sig och frågat om spelarens tillgänglighet. Saúl Ñíguez är eftertraktad av både Arsenal och Manchester United men det är inte de enda klubbarna som vill köpa mittfältaren. Det har även pratats om en flytt till Tottenham och ett kontraktsförslag från Manchester City där Pep Guardiola vill ha spelaren i sin trupp till nästa säsong.

Saúl sägs ha nobbat ett erbjudande från City med en lön på 5 miljoner euro per säsong för att stanna hos Champions League-finalisterna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365