Saúl nära förlängning med Atlético Madrid

Saúl nära förlängning med Atlético Madrid

Saúl nobbar Manchester United – stannar i Atlético Madrid

Enligt uppgifter till Cadena COPE kommer Atlético Madrids Saú Ñíguez förlänga kontraktet med den spanska huvudstadsklubben i sommar.

Saúl Ñíguez är en omtalad spelare i årets upplaga i UEFA Champions League. Efter flertalet bra insatser och ett drömmål mot Bayern München i den första semifinalen har storklubbarna fått upp ögonen för Elchesonen. En av de klubbar som det pratats mest om är Manchester United och redan på Sir Alex Fergusons tid hade man scouter på Atléticos ungdomsmatcher för att följa mittfältaren.

Under de senaste månaderna har det pratats om att Manchester UnitedArsenal och Tottenham och Manchester City ska vara villiga att köpa loss spelaren men nu ser samtliga intressanter ut att gå måste om spelaren. På söndagsmorgon rapporterar Antonio Ruiz på Cadena COPE att spelaren kommer skriva på ett nytt kontrakt i sommar och därmed höja både lönen och utköpsklausulen som för tillfället ligger på 25 miljoner euro.

Enligt uppgifterna ska spelaren komma att bli en av de bäst betalda i truppen samtidigt som man höjer utköpsklausulen till 80 miljoner euro. Överenskommelsen sägs komma att bli officiell inom kort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365