Manchester United vill ha Saúl – måste betala 45 miljoner euro

Manchester United vill ha Saúl - måste betala 45 miljoner euro
bet365

Saúl på Manchester Uniteds önskelista

Det är ingen hemlighet att Saúl Ñíguez är ett av namnen som Manchester United vill värva i vinter, men en hög prislapp kan vara ivägen.

Atlético Madrids mittfältare fick inte riktigt den speltid han ville förra säsongen och mycket pekade mot att 21-åringen var på väg bort från den spanska huvudstadsklubben. Denna säsong har det dock blivit ändring på det och spelaren har trots sin unga ålder fått väldigt mycket förtroende av tränaren Diego Pablo Simeone. Detta har gjort att spelaren har förlängt sitt kontrakt med klubben till och med 20 juni 2020.

Manchester United ska vara väldigt intresserade av att värva mittfältaren men det kommer inte att bli lätt för Premier League-klubben. Saúl har inga tankar på att lämna Estadio Vicente Calderón samtidigt som spelaren har en utköpsklausul på 45 miljoner euro.

United har under en längre tid följt spelaren, detta redan under Sir Alex Fergusons tid som tränare då han ska ha skickat sin bror Martin Ferguson för att kolla in spelaren, då i Atlético B.

Spelaren själv berättade under tisdagen att han vill spendera resten av sin tid i den rödvita klubben och även spelarens far bekräftar att det troligen inte blir något övergång.

– Jag hörde precis om det på tv, jag vet ingenting. Han har alltid sagt att han vill lyckas i Atlético Madrid. Saúls klausul ligger på 45 miljoner euro. Han är lycklig i sin nuvarande klubb och de räknar med honom. Det går bra för laget då de ligger i toppen av ligan och det ska krävas mycket för att han ska lämna, säger spelarens pappa och tillika rådgivare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply