bet365

Uppgifter: Ciro Immobile tillbaka till Torino

Uppgifter: Ciro Immobile tillbaka till Torino

Sevilla lånar ut Ciro Immobile till Torino

Enligt den spanska tidningen Diario MARCA kommer Ciro Immobile att spela sin fotboll i Torino resten av säsongen, detta efter att de båda klubbarna ska vara överens.

Sevilla och Torino kom igår överens om en utlåning av Ciro Immobile. Den italienska klubben kommer betala 850.000 euro för lånet samtidigt som avtalet även innehåller en köpoption på 10 miljoner euro. Efter at de båda klubbarna kommit överens flö spelaren till sitt hemland där han tidigare upplevt sin bästa period under sin karriär.

Säsongen 2013-2014 gjorde Immobile hela 23 mål för Serie A-laget och nu är han alltså på väg tillbaka för att försöka ta en plats i Italiens trupp till sommarens EM-slutspel som avgörs i Frankrike.

Nu är allt upp till om spelaren själv kommer överens med sin nygamla klubb eller om det blir en fortsättning i Sevilla där han denna säsong endast stått för två mål på åtta matcher denna säsong. Sejourerna i Borussia Dortmund och Sevilla har inte riktigt blivit som italienaren tänkt sig och nu vill han alltså återvända för att få speltid och och visa upp sig inför nästa års europamästerskap.

Affären föväntas offentliggöras inom kort.

Läs mer om La Liga och Serie A

Agenten bekräftar: Stjärnan till Chelsea eller Inter

Manchester United vill ha Atlético-stjärnan – måste betala 45 miljoner euro

Nya kontrakt för Atlético Madrids talangduo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply