Agenten bekräftar: Lavezzi till Chelsea eller Inter

Agenten bekräftar: Lavezzi till Chelsea eller Inter

Lavezzi lämnar PSG – förhandlar med Inter och Chelsea

Ezequiel Lavezzi kommer att lämna Paris Saint-Germain antingen i vinter eller till sommaren. Nu återstår det att se i vilken klubb som argentinaren hamnar i, Chelsea eller Inter.

För ett par dagar sen rapporterade vi på Silly Season Sverige att Ezequiel Lavezzi är allt närmare Serie A och Inter. Nu bekräftar även spelarens agent Alessandro Moggi att det är den svartblå klubben som ligger närmast att värva spelaren, detta redan under januarifönstret.

Inter visar störst intresse, men det finns många andra klubbar som gillar honom, som Chelsea och Barcelona. Vi pratar med Chelsea, säger Moggi till Sport Mediaset.

Han tillägger dock att det finns en möjlighet att Lavezzi trots allt blir kvar på Parc des Princes i vår.

– Kanske lämnar han till sommaren, men man får inte förglömma att PSG har uttryckt en önskan om att ha honom kvar.

Lavezzis andra representant, Alejandro Mazzoni, sa tidigare denna månad att Italien är den perfekta adressen för spelaren.

– Italien är hans föredragna destination, men det finns ingen anledning att ha bråttom, sa Mazzoni då.

I december månad berättade lagets tränare Laurent Blanc att det finns en möjlighet att någon spelare lämnade, men gick inte in på några detaljer.

 

– När fönstret öppnar kommer vi att diskutera detta med de aktuella spelarna och deras agenter. PSG kommer att ta beslut och sedan blir ni informerade om dem, sa Blanc då.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply