David Moyes kan återvända till Everton

David Moyes kan återvända till Everton

Everton kan anställa David Moyes i sommar

Enligt The Guardian kan David Moyes komma att återvända till Everton i sommar, en klubb där han tidigare spenderade drygt elva säsonger.

Efter David Moyes tid i Manchester United har det inte gått lika bra för tränaren. Det blev en tid i La Liga där Real Sociedad valde att anställa skotten men efter svaga resultat valde den baskiska klubben att sparka Moyes som för närvarande står klubblös. 53-åringen kan dock vara tillbaka i Premier League till hösten, detta om man tror på uppgifterna som The Guardian kommer med under söndagen.

Enligt tidningen ska Everton vilja anställa David Moyes efter att ha sparkat sin spanske tränare Roberto Martínez men även Rafael Benítez ska vara aktuell för jobbet.

I en intervju med The Times säger Moyes att han gärna återvänder till Goodison Park.

– Skulle jag överväga att återvända? Jag har sagt att om jag får en spännande utmaning och något som får mig att känna att jag kan sätta tänderna i det skulle jag vara väldigt intresserad, säger Moyes till The Times och fortsätter:

– När vi tog över hade vi elva fantastiska och framgångsrika år men vi fick också bygga om klubben lite. Jag tänker nu att förändringen gjorts och Everton behöver nu gå och göra det igen. Om du ger David Moyes en möjlighet tenderar han att bygga om en klubb och tenderar att få den i rätt riktning, säger Moyes.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply