bet365

Saul Niguez till Tottenham?

Saul Niguez till Tottenham?
bet365

Tottenham jagar Atletico Madrid-spelaren

Enligt Daily Mirror är Tottenham sugna på att värva Saul Niguez från Atletico Madrid.

Tottenham har haft en stark säsong i Premier League och ligger tvåa i tabellen med en match kvar att spela. För att se till att nästa säsong blir lika lyckad, samtidigt som man förbereder sig för spel i Champions League, vill klubben värva in flera spelare under sommaren. Det har ryktats om att Tottenham jagar Samuel Umtiti och att Tottenham vill lägga ett bud på Andre Schurrle. Nu sägs man vara på jakt efter ett tredje nyförvärv, och den här gången handlar det om en spelare från Spanien.

Tottenham vill värva Atletico Madrids mittfältare Saul Niguez, uppger Daily Mirror. Det sägs att den engelska klubben är imponerad över spanjorens insatser den här säsongen och att man nu försöker locka över honom till London. Enligt uppgifter är Tottenham villiga att göra Niguez till klubbens högst betalda spelare för att se till att han skriver på.

Samtidigt gör Niguez nuvarande klubb allt för att han ska stanna. Ledande personer inom organisationen anser att det är väldigt viktigt att hålla möten med spelaren och diskutera ett nytt avtal. Atletico Madrid ska vara beredda att ge mittfältaren en rejäl löneökning i det nya avtalet, och på samma gång vill man höja spelarens utköpsklausul till 45 miljoner euro.

Saul Niguez är inte den enda spelaren som kan komma att lämna Atletico Madrid under sommaren för att i stället spela i Tottenham. I slutet av april sades det att Tottenham jagar Borja Bastón från Atlético Madrid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply