Tottenham jagar Samuel Umtiti

Tottenham jagar Samuel Umtiti

Vill värva från Lyon

Enligt Daily Mirror jagar Tottenham Samuel Umtiti och vill köpa spelaren från Lyon.

Tottenham är på jakt efter ett antal nyförvärv under den här sommaren för att se till att nästa säsong blir minst lika lyckad som den nuvarande. Det har ryktats om att Tottenham är i jakt på Alexandre Lacazette. Nu riktar tvåan i Premier League sina blickar mot Lyon ännu en gång.

Den här gången fokuserar man på försvararen Samuel UmtitiTottenham är imponerade av Umititi och vill värva spelaren, uppger Daily Mirror. Allt talar för att Londonklubben kommer att kvalificera sig för nästa säsongs Champions League och på grund av det sägs det att klubben vill förstärka sitt försvar för att ha en så bred trupp som möjligt. Där anser man att Umtiti skulle vara den perfekta spelaren.

Lyon sägs helst vilja behålla spelaren men till rätt pris kan man tänka sig att släppa spelaren till White Hart Lane.

Samtidigt sägs PSG också jaga Umtiti men det ryktas om att Lyon är benägna att försvararen flyttar från Frankrike om han ska lämna sin nuvarande klubb. Även Barcelona sägs vilja värva spelaren.

Förutom Lacazette och Umtiti är Tottenham även på jakt efter att antal andra spelare. Det sägs att Tottenham vill lägga ett bud på Andre Schurrle och att Tottenham jagar Shkodran Mustafi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply