Romelu Lukaku kan lämna Everton – för 800 miljoner

21 miljoner euro mellan Lukaku och Chelsea

Romelu Lukaku lämnar Everton?

Enlig spelarens far Rodgers Lukaku finns det flera klubbar som är intresserade av att värva anfallaren under sommarens transferfönster.

Romelu Lukakus framtid ser ut att vara allt längre från Everton. Den belgiske anfallaren har denna säsong gjort 18 mål på 37 matcher och med klubbar som Borussia Dortmund, Juventus, Chelsea, Manchester United och Atlético Madrid efter sig kan Lukaku nu har gjort sin sista match på Goodison Park.

Enligt spelarens far Rodgers Lukaku kan spelaren vara på väg från Everton och en affär kan bli av redan innan sommarens EM-slutspel i Frankrike.

– Everton begär omkring 800 miljoner kronor för Romelu, jag tror att en övergång kommer att ske innan EM”, säger han till den belgiska tidningen Humo och fortsätter:

– Jag vet att det finns ett intresse från Atletico Madrid, Bayern München, Juventus, Chelsea och Manchester United.

Spelaren bekräftar möjlig flytt

För drygt två månader sen uttalade sig spelaren själv om en flytt och medgav då att detta kunde vara hans sista säsong i Everton.

– För mig, så går allting väldigt bra nu i Everton. Jag kan bli skyttekung i Premier League men jag kan komma att lämna klubben till sommaren, sade Lukaku i mars månad, detta enligt The Mirror.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply