Borussia Dortmund vill värva in Romelu Lukaku

bet365
Borussia Dortmund vill värva in Romelu Lukaku

Romelu Lukaku lämnar Everton för Borussia Dortmund?

Enligt tyska medier ska Borussia Dortmund vara intresserade av att värva Romelu Lukaku till nästa säsong för att ersätta Pierre-Emerick Aubameyang.

Borussia Dortmund har redan börjat tänka på vilka spelare man vill värva in till nästa säsong. Mycket tyder på att Pierre-Emerick Aubameyang kommer lämna Bundesliga för spel i Real Madrid eller Premier League och nu ska man ha riktat ögonen mot England för att hitta en ersättare till anfallaren som spelar landslagsfotboll för Gabon.

Enligt tyska Rühr Nachrichten ska Westfalen-klubben komma att fråga om möjligheten att värva Romelu Lukaku till nästa säsong, detta då Dortmunds värvningsbudget ska ha höjts från 90 till 120 miljoner euro.

Pierre-Emerick Aubameyang till Real Madrid?

Borussia Dortmund öppnar för att sälja Pierre-Emerick Aubameyang och Real Madrid sägs vara klubben som ligger närmast för spelaren. 26-åringen har själv tidigare berättat om en eventuell flytt till klubben från den spanska huvudstaden.

– Att spela i Real Madrid är min dröm. För två år sen lovade jag min morfar, som är från Ávila (en spansk stad) att jag skulle spela i Real Madrid. Det kommer bli svårt men det är något som jag haft i huvudet sen jag var liten. Vid ung ålder tittade jag på videos med Hugo Sánchez och ibland när jag firar mina egna mål gör jag det som en hyllning till honom. Att spela i Real Madrid eller en annan storklubb i Spanien skulle vara en fin present till min mamma, Margarita, har man tidigare sagt till L’Equipe.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply